titel

foto1Annet KleinJan studeerde klarinet aan de Hogeschool voor de Kunsten te Enschede waar ze in 1990 en 1992 de diploma's Docerend en Uitvoerend Musicus behaalde.

Als klarinettiste speelde zij de afgelopen jaren als freelancer in diverse orkesten en ensembles. Ook solistisch laat zij regelmatig van zich horen. Tijdens en na haar studie deed ze speelervaring op met Opera Forum Jong, als remplaçante bij het Orkest van het Oosten, en met projecten o.l.v. Hans Vonk. Ook in het buitenland volgde zij diverse cursussen bij gastdocenten. Annet heeft een eigen lespraktijk aan huis en is als docente verbonden Muziekschool Crescendo te Sliedrecht en Tobe cultuurcentrum Dordrecht.

In maart 2007 behaalde zij haar docentendiploma Muziek op Schoot. Sindsdien is zij als docente verbonden is aan de Muziekschool Crescendo Sliedrecht en ToBe in Dordrecht. Ook is zij als muziekvakleidster verbonden aan Kinderdagverblijven in Breda, Etten-Leur en Rotterdam. In september 2009 verzorgde zij voor muziekschool Tobe een nieuw opgezet project 'Muziek voor peuters en kleuters' voor de Brede School in Strijen. Ook geeft zij workshops `Muziek met jonge kinderen` voor leidsters van kinderdagverblijven in de regio. Sinds februari 2014 werkt zij als muziekbegeleidster op verschillende vestigingen van Partou Kinderopvang.In 2019 volgde zij de post HBO opleiding Muziek en bewegen met ouderen aan het conservatorium van Amsterdam, deed een stageproject     in Verzorgingshuis Het Reggedal in Enter en is sindsdien workshopleider in verschillende (verzorgings)huizen.