titel mos
foto1

Sinds haar verhuizing naar Dordrecht is Annet vanaf 2003 als klarinetdocente verbonden aan Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht, waar zij zowel jongeren als volwassenen lesgeeft, individueel én in groepsverband.

Tijdens de les spelen leerlingen regelmatig met andere leerlingen duetten, trio’s en kwartetten. Samenspelen is niet alleen leuk maar ook erg leerzaam. Aspecten die van belang zijn in de samenspeelles zijn: Stemming van het instrument, het leren luisteren naar anderen en het reageren op elkaar. Het horen van elkaars vaardigheden werkt stimulerend en motiverend. En motivatie doet weer verlangen naar ‘meer kunnen’.

Elk jaar wordt er een solisten/ensemble concours georganiseerd  waarbij leerlingen uitgedaagd worden zich van hun beste kant te laten horen!foto2

Voor leerlingen die zich niet willen binden aan een muziekvereniging of voor hen die vroeger les hebben gehad en nu hun vaardigheden willen oppoetsen is er de mogelijkheid om bij Annet thuis te komen lessen.

Dit kan, naar behoefte en in overleg, wekelijks, tweewekelijks of één keer in de maand. Ook de lestijd kan varieert van 30 minuten tot 45 minuten per les. De minimum leeftijd om te starten is 9 jaar. Het is altijd mogelijk een gratis proefles aan te vragen!